Knipijzer

 

Rood Koper

 

GRUIS

 

Schroot laden

 

Brandijzer

 

Metalen

 

Draaisels

Metaalrecycling

Van ijzer tot platina, van Leeuwen Recycling Groep zamelt alle soorten metaal in en bewerkt dit. Niet alleen zakelijke klanten, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.
Wij beschikken over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van deze belangrijke secundaire grondstoffen. Vanwege de wereldwijde schaarste aan grondstoffen is het belangrijk om het gebruik ervan te verminderen. Metaalrecycling is een van de eerste vormen van hergebruik en zal dus in de toekomst steeds belangrijker worden voor de maatschappij.
De metalen worden bij binnenkomst door middel van een detectiepoort gecontroleerd op radioactiviteit. Vervolgens worden alle materialen gesorteerd, gewogen en op verschillende kwaliteiten beoordeeld. Van Leeuwen Recycling Groep is uitgerust met moderne faciliteiten om schroot en metalen te bewerken. Vanzelfsprekend worden alle metalen na de noodzakelijke voorbewerking naar erkende eindverwerkers getransporteerd, waarna deze voor verdere recycling kunnen worden ingezet.

Opbrengst metalen
Bent u benieuwd wat uw (oude) metalen opbrengen? Voor u metaalafval krijgt u bij ons altijd een goede prijs. Bel voor de actuele prijzen naar onze verkoopafdeling.

T. 088 – 283 94 00

Legitimatieplicht en registratie NAW gegevens
Sinds 1 januari 2013 zijn wij verplicht om uw naam, adres en woonplaats te noteren bij contante inkoop van alle metalen. Voor de contante inkoop van koper, koperkabel en koperlegeringen moet u zich legitimeren met een geldig identiteitsbewijs.