VERNIETIGEN
VAN RESTPARTIJEN

 

DRY- en coolcontainers

 

DEMONTAGE

 

COOLCONTAINERS

 

REEFERS

 

DEMONTAGE TANKS

 
 

REEFERS

 

TANKS

 

VERHUUR
TRANSPORTMIDDELEN

 

DEMONTAGE
EN ONTMANTELING

Diensten

Demontage en ontmanteling

In de Rotterdamse haven komen regelmatig oude of schade- en tankcontainers voor. Van Leeuwen Recycling Groep is gespecialiseerd in de demontage en ontmanteling van alle schade- en tankcontainers.
Veel voorkomend zijn 20ft en 40ft containers, cool-, dry- en tankcontainers en reefers en flatracks. Wij kunnen elke aanvraag voor u behandelen en in overleg met u de juiste oplossing bieden voor het slopen en/of vernietigen van uw containers.
Dit verwerkingstraject wordt geheel van A tot Z verzorgd. Denk hierbij aan verkoopdocumentatie en certificatie, het inzetten van eigen wegtransport en de afgifte van een vernietigingsverklaring. Bovendien heeft Van Leeuwen Recycling Groep een eigen depot aan de Maas, waar de goederen vanaf het water aan de kade kunnen worden ontvangen. Hier zijn installaties en faciliteiten aanwezig waar het afval na ontvangst wordt gescheiden, bewerkt of gesloopt. Al het afval wordt op een milieuverantwoorde manier bewerkt en afgevoerd naar de juiste instanties of afnemers. Zo weet u zeker dat uw afval op de meest duurzame wijze vernietigd of gerecycled wordt en dat u bij Van Leeuwen Recycling Groep voor elke afvalklus aan het juiste adres bent.

Van Leeuwen Recycling Groep neemt u van begin tot eind alles uit handen:
1. Offerte met marktconforme tarieven
2. Verzorgen van documentatie
3. Inzetten van eigen transportmiddelen
4. Ontvangst op depot aan het water
5. Slopen en scheiden inclusief afgifte vernietigingsverklaring
6. Verzorgen van financiële afwikkeling

Voor meer informatie kunt ook onze folder raadplegen: PDF downloaden

Vernietigen van restpartijen

In overleg met verzekeringsmaatschappijen en andere opdrachtgevers zorgt van Leeuwen Recycling Groep, eventueel onder toezicht van de douane, voor de officiële vernietiging van partijen illegale of incourante goederen. Door middel van een af te geven vernietigingsverklaring kunnen dan bijvoorbeeld invoerrechten worden teruggevorderd.

Verhuur transportmiddelen en machines

Dankzij een uitgebreid wagen- en machinepark is het mogelijk om diverse wagens of machines bij ons te huren. Alle wagens worden verhuurd inclusief chauffeur en indien gewenst inclusief containers.